Адреса:

ТВК"Південний",

вул.Західна 5,

маг. №64

Телефони:

+38(068)077-0880

+38(063)690-0000

 

Графік магазину: Вт - Нд 1000 - 1800

Відправити запит

ВІДПРАВТЕ ЗАПИТ ЗАРАЗ!





Залиште заявку на безкоштовну консультацію!

Ми зв'яжемось з Вами впродовж робочого дня з 9:00 до 18:00.

+38(032)295-6710
+38(096)0500-800
+38(068)077-0880
E-mail: info@rollo.lviv.ua
 

 

Відгуки

   

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Коментарі   

0 #331 Ірина Парибус 19.02.2021, 06:17
Замовляла ролети блекаут, ролети супер, сонця не проппропускають взагалі. Буду вашим постійним клієнтом,дякую!!! Рекомендую всім)
Цитата
+1 #330 Олександр 11.02.2021, 19:12
Дякую вам! Супер якість, після замовлення проконсультували та уточнили по встановленню - щоб розмір підійшов! Вищий клас! Ціна найвигідніша! Наложеним платежем без питань! Приємно звертатися до професіоналів такого високого рівня!
Цитата
+1 #329 Ирина Кущенко 03.02.2021, 20:57
Замовляли на два вікна,різних кольорів. Кольори дуже насичені,якість прекрасна. Консультант знає свою роботу,йому велике дякую. Рекомендую .
Цитата
+2 #328 Мирослава Войтюк 03.02.2021, 20:39
Швидко, якісно, недорого! Дякую! Ролети супер)
Цитата
+1 #327 Людмила 01.02.2021, 18:54
Спасибо Ролло, заказали на 2 окна ролеты, на сайте по подсказке менеджера нашли видео, сами без проблем установили, очень благодарны магазину за выбор ассортимента, качество ролеты, комплектация, обслуживание, все на высшем уровне. рекомендую магазин
Цитата
0 #326 Наталія 28.01.2021, 20:16
Купували ролети. Чудова якість, швидка доставка, консультани на своєму місці. Дякую. Процвіьання та вдясних покупців. Рекомендую вас всім своїм друзям та знайомим
Цитата
0 #325 Ирина Кущенко 19.01.2021, 21:51
Замовляли перший раз,та все сподобалось, колір,якість. Дуже дякую. Рекомендую .
Цитата
0 #324 Інна 18.01.2021, 22:23
Вже не в перше замовляю у вас жалюзі,завжди задоволенна якістю і швидкістю замовлення.Дуже вдячна.Рекомендую своїм знайомим і друзям.
Цитата
0 #323 Галина 17.01.2021, 08:47
Замовила у вас жалюзі вертикальні,класичні .Товаром задоволена ,за 2 дні після замовлення товар вже був у мене.Дуже дякую за гарну якість та швидкість.Все супер)
Цитата
0 #322 Галина 04.01.2021, 22:29
Дякую за ролети! Якість чудова,колір сподобався.Вдячна продавцю за поради і гарне обслуговування,за швидку доставку.
Цитата
0 #321 Олена 04.01.2021, 20:20
Дуже задоволена ролетами! Велике дякую! Заказ прийшов швидко! Обслуговування на найвищому рівні! Рекомендувала ваш магазин друзям. Процвітання вам!!!
Цитата
0 #320 Людмила 30.12.2020, 12:20
Замовлення прийшло швидко та якісне, дякуємо.
Цитата
0 #319 Анна 28.12.2020, 10:27
Хороший магазин,гарне обслуговування,все доставили,що замовляла і якість хороша.Рекомендую.
Цитата
0 #318 Інна 26.12.2020, 08:34
Замовляла тканинні ролети -дуже сподобалися! Обслуговування, та якість товару супер! Буду ще замовляти! Рекомендую! Дякую магазину!
Цитата
0 #317 Леонид 24.12.2020, 15:46
Качество, цена, обслуживание - отличное! Рекомендую!
Цитата
0 #316 Володимир 22.12.2020, 18:23
Задоволений пиодавцями і товаром.Швидко вислали,хоча обіцяли 5 днів. Роли такі як я хотів.Дякую! Процвітання Вам і гарних клієнтів!
Цитата
0 #315 Світлана 22.12.2020, 07:15
Дякую за швидке виготовлення мого замовлення та оперативну доставку. Ролетами задоволена на всі 100%.
Цитата
0 #314 Марина 20.12.2020, 18:30
Купую ролети у цього виробника вже другий раз. Якістю задоволена. Спілкуванням та швидкістю теж. Рекомендую. Дякую за роботу
Цитата
0 #313 Татьяна 15.12.2020, 18:56
Замовляла ролети для себе, для батьків, на подарунок. Товаром задоволена. Прийшли швидко, все якісно гарно запаковано. Рекомендувала ваш сайт колегам по роботі і вони скористалися пропозицією і замовляли в вас. Буду ще замовляти, так як сьогодні замінила вікно. Дякую.
Цитата
0 #312 Людмила 12.12.2020, 08:44
Замовляла ролет майже півроку тому. Прийшов вчасно. Запакований надійно. Всі запчастини наявні. Все відповідає дійсності. Дякую компанії і менеджерам.
Цитата
0 #311 Лилия 08.12.2020, 22:32
Товар якісний, швидко відправили все чудово, одне але нова пошта побила одне кріплення, напевно пакування в захисну плівку мало потрібна щей коробка чи тубус.
Цитата
+1 #310 Руслан 08.12.2020, 16:05
Заказав через день відправили.якість дуже гарна.буду заказу вати ще.
Цитата
+1 #309 Людмила 08.12.2020, 07:25
Я дуже задоволена покупкою,швидка доставка і розміри підходять.
Цитата
+1 #308 Ганна 07.12.2020, 09:54
Замовляла білі ролети . Хвилювалася щоб були білосніжні. Коли прийшло замовлення була дуже задоволена яікістю , кольором. Ніде ні крапочки ні помарочки. На вікні вигляд просто супер( Я повісила не на вікно, а над вікном під карнизом. Якістю дуже задоволена. Замовлення прийняли швидко та дали влучні поради щодо кольору і тканини. Рекомендую!!!
Цитата
+1 #307 Наталія 06.12.2020, 22:08
Доброго дня! На стільки задоволена, що , мабуть, вперше в житті вирішила написати відгук тоді, коли все справді прям дуже добре, а не навпаки.
Дуже задоволена якістю товару (ми обрали ролети Каміла), швидкість виконання перевершила всі очікування (наше замовлення було готово за добу), а також сам сервіс - з нами спілкувалась Анастасія. Дуже приємна дівчина , яка справді допомога і з правильним вибором і декілька разів уточнювала по кольору, а також були інші наші особисті моменти, які вона також допомогла вирішити.
Рекомендую всім звертатись ,як мінімум за ролетами, сюди!!!
Цитата
0 #306 Неліна 05.12.2020, 06:50
Замовляю в цьому інтернет-магазині вже вп'яте ))), Придбаними вперше ролетами користуємося вже 5 років. Дуже задоволена покупкою!!! Ролети якісні, зручні, відповідна ціна-якість. Крім того, діє знижка 5% на наступні придбання Висока якість обслуговування, швидка доставка, вчасне виконання. Чого ще бажати? Все чудово! Рекомендую!!!
Цитата
0 #305 Наталья 29.11.2020, 21:22
Очень довольна качеством и ценой, быстрым обслуживанием. Оплатила товар сразу и уже через 5 дней получила по Укрпочте. Все замечательно, спасибо, рекомендую.
Цитата
0 #304 Елена 26.11.2020, 14:46
Спасибо,все подошло,рекомендую.
Цитата
0 #303 Олена 25.11.2020, 07:43
Замовляла в даному магазині ролети, продавець зателефонував одразу, узгодили всі нюанси та проконсультувати. Якістю та ціною дуже задоволена, терміни виготовлення 4 дні як і озвучили. Відправили Укрпоштою ,оплачувала при отриманні, ніяких передплат. Дякую)!
Цитата
0 #302 Ольга 23.11.2020, 08:41
Велике дякую за жалюзи!!! Вже прикрашають вікно!!! Бажаю здоровья!!!
Цитата
0 #301 Светлана 21.11.2020, 11:39
Большое спасибо за товар, довольны
Цитата
0 #300 Андрій 21.11.2020, 11:38
Дякую! Вже в друге замовляю і як завжди виготовляють швидко і якісно. Процвітання
і благополуччя Вам!
Цитата
0 #299 Юлия 20.11.2020, 12:41
Хороший магазин, все быстро и соответствует заказанный размерам! Рекомендую
Цитата
+1 #298 Аня 20.11.2020, 07:28
Дуже гарні , все підійшло.
Цитата
0 #297 Наталія 18.11.2020, 08:38
Добрий день! Отримала замовлення , дякую за швидку доставку , приємне спілкування, якість замовленого СУПЕР. Дякую Вам і рекомедную даний сайт іншим!
Цитата
0 #296 Инна 17.11.2020, 05:33
заказываю не первый раз. Все супер. Быстро свяжут и проконсультируют.
Цитата
0 #295 Анатолий 14.11.2020, 14:50
Всё просто супер цены качество всё на высоте мне нравится и всем советую..
Цитата
0 #294 Наталья 14.11.2020, 05:51
Спасибо Вам большое за качественный товар и оперативную доставку, заказываю жалюзи второй раз и всем довольна!
Цитата
0 #293 Людмила Коханская 11.11.2020, 17:07
Обслуговування чудове. Якість супер! Рекомендую!
Цитата
0 #292 София 10.11.2020, 18:46
Доброго дня!Отличный товар ,демократичные цены! Очень оперативная доставка и обратная связь.Так держать! Спасибо
Цитата
0 #291 Вікторія 09.11.2020, 14:01
Доброго дня всім)
Зараз опишу всю ситуацію. Ніколи собі навіть уявити не могла, що підібрати ролети буде настільки складний процес! Я об'їздила практично всі магазини ролетів, але десь якість погана, десь розмірів немає які сподобалися, також траплялися люди які не вміють спілкуватися з людьми. А ті майстри які приходили на заміри виставляли тааакккииий рахунок.
Вирішила вперше замовити в інтернет-магазині, сама поміряла, обрала тканину. Замовлення очікувала упродовж 3-х днів (що мега швидко, вам для порівняння у всіх інших компаніях від 5). І як вийшло... коли майстер почав вішати на пару см вони малі (і були засвіти! Сказати, що я засмутилася це нічого не сказати(((
Вранці я подзвонила в компанію Ролло до менеджера Олега, пояснила ситуацію, на що привітно відповіли на всі питання та розв'язали мою проблему. Я дуже щаслива, що я знайшла таку чесну, хорошу компанію як Ролло. Задоволена якістю тканини, спілкуванням, швидкістю виконанням роботи, широкий асортимент ! ХОЧУ ВИРАЗИТИ СВОЮ ВДЯЧНІСТЬ ЗА ВАШИЙ ПРОФЕСІОНАЛІЗМ! Буду вас рекомендувати всім своїм знайомим і надалі буду замовляти тільки у вас!
Цитата
0 #290 Татьяна 07.11.2020, 18:59
Заказала рулонные шторы льон.
Всем очень довольна, оператор перезвонила быстро и доставка была быстрее чем ждали. Спасибо большое, рекомендую
Цитата
0 #289 Svitlana Duakovych 04.11.2020, 18:40
Доставка швидка, якістю задоволена. Рекомендую! Буду ще замовляти.
Цитата
+1 #288 Svitlana Duakovych 04.11.2020, 18:37
Доставка дуже швидка. Якість гарна. Ми задоволені. Рекомендую!
Цитата
+1 #287 Леся 30.10.2020, 18:10
Тканинні ролети, які в мене вдома, всі замовлені на Ролло! Якісні, перевірені часом. Задоволена та рекомендую! Замовлення швидко оформлені, вчасно надійшли! Дякую Ролло Львів!
Цитата
+1 #286 Михаил 29.10.2020, 21:47
Все супер, всем доволен!!! Очень быстро отправили и доставили. РЕКОМЕНДУЮ!!!!!
Цитата
+1 #285 Олександр Сегал 19.10.2020, 17:30
Якістю задоволений. Є невелике побажання - замінити шурупи з конусними шляпками на такі ж самі але з плоскими, перші колять монтажне кріплення ( в мене так).
Цитата
+1 #284 Юлия 18.10.2020, 17:42
Отправили быстро. Цвет нежный, лучше, чем на фото. Обслуживанием довольна. Спасибо)
Цитата
+2 #283 Юрій 17.10.2020, 18:21
Замовлення прийняли, опрацювали і виконали швидко. Отримав такі жалюзі і ролети, які замовляв, колір і розміри відповідали обраним параметрам. Це мені сподобалось. Однак я ще замовив 4 комплекти кронштейнів, а прийшло 3,5 (7 штук з 8), що трохи засмутило.
Цитата
+2 #282 Сергей 15.10.2020, 16:43
Повний треш, навіть саморізів не положили у комплект, хтось відкрив бізнес, а хтось його валить! відео з монтажом відсутнє.
Цитата
+2 #281 Ольга 14.10.2020, 16:12
Сьогодні отримала своє замовлення! Мені подобається! Якість шикарна!!! Замовлятиму ще! Щиро дякую за швидку відповідь і якісний товар!
Цитата
+2 #280 Ірина Мацюк 12.10.2020, 12:33
Дякую консультантам за постійні відповіді та рекомендації. Ролети супер..все якісне...швидке виконання замовлення та доставка. Дякую...
Цитата
+2 #279 Світлана 08.10.2020, 13:28
Ролетами задоволена. Хороша якість, швидка доставка.
Цитата
+2 #278 Валерий 30.09.2020, 07:37
Дякую, ролетами дуже задоволена. Хороша якість, дооступна ціна і швидка доставка. отзывчивые консультанты (быстро связались), оперативно изготовили и выслали. Заказам очень доволен. РЕКОМЕНДУЮ!!!
Цитата
+1 #277 Тамара 29.09.2020, 17:16
Дякую, ролетами дуже задоволена. Хороша якість, дооступна ціна і швидка доставка.
Цитата
+2 #276 Лілія 28.09.2020, 17:08
Замовляла ролети ,якісний і відповідний товар,замовленням задоволена!
Рекомендую
Цитата
+3 #275 артем михайлик 28.09.2020, 06:15
Заказам очень доволен. Брал "Ролети тканинні Акант" больших размеров. Добротное исполнение, отзывчивые консультанты (быстро связались), оперативно изготовили и выслали. Заказам очень доволен. РЕКОМЕНДУЮ!!!
Цитата
+2 #274 Оксана 24.09.2020, 15:40
Замовленням задоволена. Хочу подякувати за розуміння ( коли прийшло замовлення,то виявилося, що немає однієї маленької деталі; консультант оперативно відреагувала і деталь за декілька днів була мені передана).
Цитата
+2 #273 петро ярославович па 24.09.2020, 13:13
замовляв ролети все супер
Цитата
+1 #272 Олексій 22.09.2020, 06:04
Дякую за якісний товар, гарну ціну і оперативність! Замовлення відправили на наступний день. Буду звертатись ще.
Цитата
0 #271 Виктория 20.09.2020, 17:04
Приятное обслуживание, быстрая доставка, приятные цены. Спасибо
Цитата
+1 #270 Жанна 18.09.2020, 17:06
Якість сподобалась,обслуговування теж. Буду ще ккупувати
Цитата
+1 #269 Віктор 17.09.2020, 17:14
Дякую за якісний товар,та оперативності.Рекомендую всім!
Цитата
+1 #268 Надія 16.09.2020, 07:07
Дякую за замовлення!!!все дуже оперативно і якісно!!Рекомендую всім!
Цитата
0 #267 Петро 14.09.2020, 07:08
Дякую Вам замовлення виконано швидко і якісно
Цитата
0 #266 Елена 14.09.2020, 07:07
Дякую за гарне, швидке, приємне обслуговування. Було надано мені дієву консультацію. Я у вас постійний клієнт, який сам купує і друзям розповідає. Бажаю Вам успіхів!
Цитата
+2 #265 Бугаєнко Леся Волрди 13.09.2020, 17:24
Все прийшло чудово... Все що замовила все прийшло! Дякую! Рекомендую всім!
Цитата
0 #264 Нина 11.09.2020, 17:13
Заказывала белые льняные ролеты. Все круто, все быстро, все качественно. Чо так дёшево- так и не поняли, в чем подвох?
Цитата
+1 #263 Яцура Христина 08.09.2020, 17:06
Все пройшло чудово... Що замовили те і прийшло... Швидкий і якісний сервіс. Рекомендую...
Цитата
+1 #262 Лілія 08.09.2020, 05:52
Дякую магазину за швидке та якісне виконання мого замовлення. Ролети дуже гарні на вигляд ,розмір підійшов.Менеджер уважний та привітний. Рекомендую з вдячністю!!!
Цитата
0 #261 Наталя 07.09.2020, 05:47
Отримала жалюзі - вони гарної якості! Дякую вам. Швидко роблять, підказують, чемні та уважні менеджери! Рекомендую!
Цитата
+1 #260 денис владимирович 05.09.2020, 07:16
Отправили очень быстро, на следующий день, по качеству фурнитуры - все ОК, пластик качественный, переживал что может лопнуть пластик при продевании лески держателя, но все ОК. Очень длинные нити, непонятный принцип работы держателей. А так все ОК!!!
Цитата
0 #259 Лілія Григоренко 02.09.2020, 06:14
Чудовий онлайн магазин.Рекомендую всім!
Цитата
+3 #258 Віталіна 30.08.2020, 11:11
Швидкість та оперативність - на найвищому рівні!!! Замовляла ролети звичайні та день-ніч. Менеджери чемні та уважні. Заміри знімала сама. Від дня замовлення до отримання - три дні, і це в іншу область! Дуже задоволена :) ДЯКУЮ!!!
Цитата
0 #257 ІринаС 28.08.2020, 12:10
Дякую за товар! Купувала ролети тканинні, все якісне, швидка відправка, упаковано надійно.
Цитата
+1 #256 Анна 28.08.2020, 06:37
Задоволена покупкою.
Товар якісний, обслуговування приємне.
За потреби з радістю купуватиму у Вас.
Цитата
+2 #255 Aleksandr 12.08.2020, 18:27
Мої вітання! Велика подяка менеджеру та майстрам за обслуговування,швидкість та якість ролет"блек аут". Дякую!
Цитата
+2 #254 Тетяна Форостюк Тетя 10.08.2020, 17:40
Ролети дуже сподобалися! Якісні,красиві,практичні, зручні. Щиро вдячні за якісний товар, швидкість виготовлення та відправки, а також зразкове обслуговування. Із задоволенням будемо замовляти ще. Дякуємо!!!
Цитата
+2 #253 Олена 09.08.2020, 18:52
Замовляла ролети "день-ніч" льон, колір слонова кістка.
Якісь обслуговування на високому рівні. Замовлення отримала швидко. Все прийшло зібране в повній комплектації. При монтажі не виникало проблем.
Трішки розчарувала якісь обрізки країв в ролеті - місцями тканина січеться.
Взагалі замовленням задоволена. Ціна ролет набагато нижча, як у місцевих магазинах. Рекомендую!
Цитата
+1 #252 Олена 08.08.2020, 09:53
Замовляла ролети "Дмухавки" зі знижкою 35%. Якість ролет відмінна, добре захищають від сонячного світла. Обслуговування і доставка інтернет-магазину на найвищому рівні. Рекомендую "Ролло" тим, хто ще вагається)))
Цитата
+1 #251 Михайло 02.08.2020, 16:38
Замовив ролети у кімнату. Допомогли з підбором. Все якісно, швидко і професійно. Ролетам, тканиною і роботою - задоволений. Раджу всім.
Цитата
0 #250 Виктор 29.07.2020, 15:17
Приятно делать заказ, все сделано быстро и качественно.Рекомендую покупателям, всем спасибо.
Цитата
+1 #249 Алла 29.07.2020, 13:31
Замовлення отримали швидко, менеджер дуже віічливмй, але чомусь леска і натягувач до неї відсутні.
Цитата
+2 #248 ROM 29.07.2020, 12:35
Все дуже швидко. Заказ зробив, все швидко та без зайвих питаннь, відправили швидше, ніж очікувалось, комплектація без помилок, все необхідне в наявності! Якість ролетів гарна, якість відповідає ціні! Всім дякую!
Цитата
+2 #247 Роман 28.07.2020, 17:04
чудове обслуговування - подзвонив запитати поради - все розповіли, підказали як краще. замовлення отримав швидко. дякую!
Цитата
+2 #246 Оксана 28.07.2020, 08:38
Замовляли ролети. Замовлення надійшло дуже швидко. Ролети якісні, згідно зазначених розмірів та кольорів. Із встановленням проблем не виникало, хоч і вперше взяли. Дуже ввічливий оператор телефонував, все уточнював. Я вже порекомендувала РОЛЛО своїм друзям і знайомим. Дякую за Вашу роботу.
Цитата
+2 #245 Оксана 28.07.2020, 08:33
Отримали ролети швидко. Якісні, згідно тих розмірів, які зазначали. Встановили легко, без проблем. Оператор, який телефонував дуже ввічливий. Дякуємо за вашу роботу. Ви - молодці!
Цитата
+3 #244 Виктория 22.07.2020, 17:37
Отправили очень быстро. Перезвонили и уточнили о комплектации. В целом довольны. Немного не поняли как крепить леску(
Цитата
+5 #243 Анатолий 22.07.2020, 17:32
Дважды в этом месяце заказывал ролеты. Хочу поблагодарить за быстрое и качественное изготовление, полную комплектацию, герметичную упаковку при транспортировке. Ребята, вы большие молодцы!!! Однозначно всем рекомендую фирму РОЛЛО!!! Тут работают профессионалы своего дела, которые проконсультируют, подскажут, посоветуют.
Цитата
+2 #242 Маряна 22.07.2020, 11:18
Дякую за замовлення!!! Посилка прийшла швидко, менеджер привітний і компетентний!! Не дозамовила деталі через сайт, під час підтвердження все що побтрібно було уточнили і додали. Замовленням задоволені!!
Цитата
0 #241 Александр 17.07.2020, 19:22
Обслуживание и качество, на 5 с +ом...!!!РЕКОМЕНДУЮ!!!
Цитата
0 #240 Лариса 17.07.2020, 03:54
Чудовий магазин, рекомендую.
Цитата
0 #239 Лариса 17.07.2020, 03:53
Дякую працівникам магазину за якість обслуговування та товару.
Цитата
+3 #238 Галина 16.07.2020, 11:11
Посылку получили, все очень понравилось. Качество отличное, упаковка при транспортировке качественная. Муж уже установил, смотрится шикарно, очень довольна. Буду еще обращаться в скором времени. Спасибо
Цитата
+1 #237 Наталія 14.07.2020, 16:50
Доброго дня дякую за замовлення і за професійність дуже задоволена замовленням!
Цитата
+1 #236 Яна 12.07.2020, 19:00
Дуже гарно дякую за якісні ролети. Чудова якість,ціна,а головне людяність і професійність працівників інтернет-магазину.
Цитата
+1 #235 Дитко Ольга 29.06.2020, 09:51
Якість дуже класна, швидка доставка і не дорого) дякую)))
Цитата
+1 #234 Тетяна 29.06.2020, 05:42
Замовляли ролети нестандартних розмірів. Нам швидко передзвонили, уточнили розміри. Замовлення надійшло через декілька днів. Якістю задоволені.
Цитата
+2 #233 Александр 28.06.2020, 09:55
Второй раз заказываю в этом магазине роллеты Камила. Первый заказ работает уже год. Второй поставил недавно, посылка укомплектована полностью, я доволен, спасибо, рекомендую!!!
Цитата
0 #232 Vadym 26.06.2020, 11:06
Замовляв ролети, все швидко і якісно, хоч і перепутали кріплення, але одразу відправили, виходить купувати тут дешевше набагато ніж в нас в містечку, і якість в рази краща. Дякую, буду замовляти ще, щей додали 5% знижки на слідуючу покупку. Дякую.
Цитата

ВІДПРАВТЕ ЗАПИТ НА ЗАМІР!





Залиште заявку на безкоштовний замір!

Ми звяжемось з Вами в продовж робочо дня з 9:00 до 18:00.

Тел-факс: 295-67-10
Life: 063-69-00-001
Ks: 068-000-42-00
E-mail: info@rollo.lviv.ua
Наші друзі

 

 

Готівка

Перерахунок

Банківська картка

Працюємо з ПДВ

Працюємо з будь-якими об'ємами робіт

Виготовляємо і монтуємо жалюзі на великогабаритні вікна

Ми представлені на усіх тендерних площадках і порталах

Відправляєм замовлення по всій Україні

© РОЛЛО. Всі права захищені.